sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Harju

Kävimme Kimmon kanssa epilänharjulla aamulenkillä. Odotan jo niin paljon kevättä! Joskus muutama vuosi taaksepäin löysimme ystäväni kanssa harjulta harjukuopan eli supan, joka on syntynyt jääkauden jälkeen. Jäätikön perääntymisvaiheessa maaperään hautautui jäälohkareita, kun jäälohkare suli, päälle jäänyt hiekka romahti ja tällä tavalla syntyi näitä suppia. Epilänharjun suppa on aika pieni, mutta upea varsinkin keväällä, se on ihan täynnä sinivuokkoja! Pakko kyllä tänä keväänä mennä ottamaan kuvia, jos saisin hankittua jonkun hyvän kameran siihen mennessä. Harjulla sijaitsee myös minun "miettimiskiveni", muutama vuosi taaksepäin, kun olin vielä masentunut, menin aina kivelle istumaan, katsomaan korkealta harjulta järvelle ja miettimään elämääni. Kyllä niiltä reissuilta löytyi monesti vastauksia päässä pyöriviin kysymyksiin.



Monesti kierrän tohlopinjärven samalla kun käyn harjulla. Sielläkin on niin ihanaa keväällä ja kesällä, tässä jotain kuvia, joita olen kännykällä räpsinyt matkan varrelta!






http://www.tampere.fi/tiedostot/53TVC6kff/tohloppi.pdf Kaikki vaan keväällä luontopolulle, ihania paikkoja täynnä tämä Tohloppi-Epilä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti