tiistai 15. toukokuuta 2012

Näitä suosittelen!

Nyt vähän kevyempää settiä, kerron suosikki kauneudenhoito tuotteeni! Joskus ihmettelen mihin rahani kuluvat, mutta ehkä selitys löytyy meikkilaukusta.. Taitaa olla sisältö olla arvokkainta mitä omistan tällä hetkellä.


Aivan täydellisen luonnollinen puolipeittävä meikkivoide. Iltameikissä en kyllä itse tätä käytä, ei nimittäin peitä juurikaan mitään.

¨
Tämä taas peittää. Ostin vähän tummemman sävyn, minkä vuoksi joudun jatkuvasti käyttämään itseruskettavaa, ettei meikkivoide olisi liian tummaa. Kesää varten tämänkin ostin, mutta tähän tahtiin läträtessä taitaa olla loppu jo siinä vaiheessa kun on aito rusketus iholla.


YSL:n irtopuuteri, ihan mielettömän kätevä, kääntämällä tulee lisää, eikä koko puuteri levahda laukkuun. Tämäkin todella luonnollinen. Yleensä en ole tykännyt puuteria käyttää, mutta tämä kyllä kelpaa.


Sitten tämä perinteinen, mutta paras! YSL:n ripsiväriä en osta enää ikinä, taisi kuivua kahdessa kuukaudessa, ja muutenkin oli jotenkin sotkuinen. Tämä taas on siitä hyvä, että väriä voi levittää useita kerroksia ilman, että tulee ns. klimppiripset. Pidentää ja paksuntaa! Tätä en vaihda.


YSL:n ripsivärin jälkeen, tämä eyeliner oli todella positiivinen yllätys. Mielettömän tarkkaa jälkeä, ja mitä hennommin painaa, sitä ohuempi rajaus ja taas toisin päin. Ja kestää koko päivän!


Ja tämä hiusväri! Olen värjännyt itse hiukseni yli kymmenen vuotta, ja vasta nyt olen löytänyt täydellisen hiusvärin! Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, väri on helposti levittyvää ja oikeasti riittoisaa. Hiukseni ovat taas kasvaneet aika pitkiksi, ja silti saa oikein miettiä mihin loput hiusvärit tunkee, kun tuntuu että naamaa pitkin jo valuu tavarat päästä. Ei jää värikypärää, ja ihosta lähtee kaikki mustat jäljet. Hoitoainetta on runsaasti ja väri kestää pitkään. Täällä kirjoittelenkin juuri tuore väri päässäni.



Nivean itseruskettavaa olen käyttänyt, on ihan ok, mutta kuivuu ehkä kuitenkin liian hitaasti, ja rusketus on jotenkin läpikuultava ja lähtee aika nopeaa. Ja kesällä varsinkin kun on kuuma, toivoisi, että itseruskettava kuivuisi oikeasti äkkiä, on niin ärsyttävää kun jää sellainen limainen olo ja ei voi pukea tai istua.. Tänään ostin Lumenen itseruskettavan vaahdon, ja en voinut uskoa, että se kuivui aivan sataprosenttisesti varmaan kymmenessä sekunnissa! Eli olisi voinut vetäistä farkut jalkaan vaikka samantien! Huominen taas kertoo sitten, millainen lopputulos on, eli en viitsi liikaa innostua vielä, jos sitten huomaankin omistavani leopardirusketuksen aamulla.

Joo, siinä nuo lempi tuotteet, joita voin ilomielin suositella kaikille! Oikein harmittaa, kun olen tuhlannut satoja euroja meikkeihin, joihin en ole ollut ollenkaan tyytyväinen. Varsinkin meikkivoidetta sain etsiä pitkään, ennen kuin löysin hyvän.

Ai niin ja lempi tuoksu vielä, rakas veljeni toi tämän minulle amerikasta. Enemmänkin iltakäyttöön.. (..mutta näin meidän kesken, minä laitan sitä salillekkin..) hehheh, hyvää yötä! Kunhan huvitti kirjoitella tälläistä turhanpäiväistä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti