torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää! Vietin tämän päivän ihan itsekseni. Kävin shoppailemassa kaikkea ihanaa, kuten Chanelin uuden meikkivoiteen! Miten joku pieni purkki voikin saada niin onnelliseksi..


Ostin myös uusia vaatteita ja muita meikkejä. Juuri sain värjättyä hiukset ja laitettua rusketusvoiteet, huomenna näyttää taas ihmiselle. Enää ranskalainen manikyyri ja ripset päähän, niin olen valmis.. huomista varten? Mitä silloin tapahtuu, en ole varma kun olen joka suuntaan lupaillut jotain. Lauantaina menenkin Koukkuniemeen SPR:n järjestämään sydäntalvi-tapahtumaan. Ihan mukavaa nähdä vanhoja työkavereita.

Ihmeellistä ollut tämä elämä viime aikoina, joka päivä tilanteet on mennyt uusiksi ja sattunut kaikenlaista outoa, mistä en nyt näin julkisesti viitsi kirjoittaa. Vaikka arki pelaa ja elämä on muuten tasapainossa, on silti tämä minun elämäni kuin joku romanttinen draamakomedia.

Muutan Härmään kuukaudeksi, mitähän siitä tulee. On ihanaa nähdä vanhoja ystäviä, mutta toisaalta mietin, kuinka jaksan olla siellä. Nyt on kuitenkin hyvä väli lähteä, pakko vähän irtautua näiltä seuduilta ja näistä ihmisistä. Eiköhän se aika siellä kulu lenkkeilemällä ja töitä tekemällä..

Olen kuunnellut kokoajan Anna Erikssonin Manaa, se on ihan mieletön..


Jotain tapahtuu kohta, en tiedä vielä mitä, mutta tuntuu siltä. Ihanaa toisaalta kun on kaikki auki ja vaan kulkea sinne minne on tarkoitettu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti